Cautare

533 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin2121121121212 1" (5.51 secunde)
FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. ... Atacantul in varsta de 20 de ani a sutat puternic de la marginea careului de 16 metri, la coltul lung, in plasa laterala.
Iuliana Tudor se pregateste sa revina in aceasta toamna la TVR cu show-ul de succes "O data-n viata"! Vedeta e bucuroasa ca emisiunea pe care o prezinta si-a scris propria istorie si a devenit o marca inconfundabila, ajungand acum la cel de-al 7- lea sezon!
Ieri am trait momente pline de emotie la ceremonia de dezvelire a celor 4 noi stele de pe Aleea Celebritatilor, in memoria unor artisti fara egal: ... Mai jos puteti vedea cateva imagini de la ceremonie.
Miercuri, 23 mai 2018, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, indragitul compozitor MARIUS TEICU, lanseaza 3 ALBUME cu cele mai indragite slagare, musicaluri si melodii din filme si show-uri de televiziune celebre ale atat de indragitului compozitor.
The Motans pregateste primul concert de anvergura din cariera sa, The Motans Grand Concert, care va avea loc pe 31 mai 2019, la Arenele Romane, iar pregatirile sunt in plina desfasurare.
Au fost plantati 22 de ciresi, pomi oferiti de Techem spre adoptie unor copii din medii sociale defavorizate, dar care au rezultate excelente la invatatura datorita faptului ca se afla in grija social-educationala a Asociatiei Jurnalistilor Civici.
Suntem uimiti de declaratia politica facuta in Parlamentul Romaniei, de un deputat - Ioan Munteanu (colegiul 5 Neamt) - in care ni se vorbeste, si, implicit, recunoaste, despre cele mai mari tare care apasa asupra acestui popor.
Locul 1 Chef Daniel Buzea - Coresi Business Lunch Brasov Locul 2 Chef George Craciun - Grand D’Or Deluxe Oradea Locul 3 Chef Ciprian Sotoc - Ramada, Oradea Chef Daniel Buzea a fost recompensat si cu premiul special Selgros Romania, ce costa in antrenamente personale si participarea la concursul international Les Chefs en Or, din Paris, in luna noiembrie 2014.
Marele aport la tot acest calvar pe care-l traverseaza tanara violata l-au avut doua mame. ... Este pusa la zid, umilita si condamnata chiar de oamenii din apropierea celor sapte violatori.
Recent, A&D Pharma Group a lansat pila electrica Urgo pentru ingrijirea calcaielor, oferind astfel o solutie rapida si eficienta la una dintre cele mai des intalnite probleme:
Antropologul Marian Munteanu, liderul manifestantilor din Piata Universitatii, la inceputul anilor '90, face o radiografie a scenei politice de astazi.
Fix la 15 ani de la mineriada a fost eliberat si Miron Cozma, care acum spune ca nu a avut nimic de-a face cu asta, ba chiar l-a si salvat pe Marian Munteanu de la moarte.
Dorinel Munteanu (53 de ani), liderul selectiilor la echipa nationala (134), l-a criticat pe Mirel Radoi pentru lipsa de disciplina in cadrul lotului in timpul mandatului sau.
Nimic nu misca la Steaua. ... Ca sa nu aiba niciun dubiu ca nu va fi mitraliat, Dorinel Munteanu a fost anuntat de dinainte de a semna ca daca nu asculta va fi dat afara cu tot cu clauza de reziliere.
Dinamo si Steaua si-au impartit punctele intr-un derbi dominat din toate punctele de vedere de "ros-albastrii" condusi in premiera de Dorinel Munteanu.
Si nu este vorba de prima sau a doua etapa, ci de cea nu numarul 15, dovada ca locul 1 nu este deloc intamplator. ... Iar campania electorala nu-l lasa pe Gigi Becali sa-si verse oful, sa-l urecheze pe Dorinel Munteanu, sa mai dea o indicatie tactica...
Superliga, etapa a 26-a Farul Constanta - Petrolul Ploiesti 2-0 (1-0) Au marcat: ... Munteanu 28, Alibec 58 pen. ... Munteanu Rezerve:
Centralul a condus deja peste 300 de partide in Liga 1. ... A pornit din 2011 cand s-a spus despre mine ca am folosit cuvinte urate la adresa lui Vlad Munteanu, fost jucator de la Dinamo.
Munteanu '16, Grameni '54, Larie 84 (pen.) / Koljic '9, Cimpanu '48 Echipele de start: ... Munteanu, Ad. Mazilu Rezerve: Buzbuchi - Sirbu, Baravykas, Gustavo Henrique, Doukoure, Casap, Barbosa, Sali, V.
Dorinel Munteanu se teme ca jocurile de culise sa nu influenteze finalul acestui sezon. "La inceput nici n-am vrut sa intervin la interviu, nu mi s-a parut normal ca la Dej sa nu vina nimeni sa imi ia un interviu, dupa victorie, iar astazi sa fiu chemat.
google-analytics.com